Στο κανάλι TV SUPER στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ» μίλησε, την Τρίτη 6/11/2018, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πρ. Νομάρχης Αργολίδας, Δημήτρης Σαραβάκος.

«Οι εκλογές αυτές θα είναι μια πρόκληση. Τις προηγούμενες εκλογές με το σύστημα που υπήρχε το πλειοψηφικό όποιος εκλεγόταν έπαιρνε το 70% των συμβούλων ανεξάρτητα από το ποσοστό που είχε πάρει την πρώτη Κυριακή. Αυτό όμως είναι και μια αναντιστοιχία με την λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράζεται την πρώτη Κυριακή. Σήμερα λοιπόν έχουμε την απλή αναλογική που είναι ένα σύστημα καθαρό και έντιμο είναι ένα σύστημα το οποίο δεν δυνατότητες σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και σε όλα τα κόμματα να μπουν στον πολιτικό στίβο, είναι ένα αντιπροσωπευτικό σύστημα και γι’ αυτό και αυτή τη φορά επέλεξα να μπω πάλι μπροστά ώστε να μπορέσουν οι υγιείς δυνάμεις να μπουν κόντρα στην Ανεπάρκεια, στη Διαφθορά  και την κακοδιοίκηση».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου κου Κάππου αν υπάρχει κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια στην διοίκηση Τατούλη; Ο κος Σαραβάκος απάντησε «για αυτά τα θέματα έχετε μιλήσει εσείς πολλές φορές από το κανάλι σας και επίσης εκκρεμούν δίκες και οι ανεξάρτητες αρχές έχουν κάνει έρευνα στην αυτοδιοίκηση έχουν αποδείξει ότι είναι πρωταθλητές της διαφθοράς είναι οι οργανισμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Τέλος σχετικά και με το έργο του Ανάβαλου σχολίασε ότι «αντί για έργο βλέπω φωτογραφίες! προχθές σε όλα τα site φιγουράριζε η ομάδα του περιφερειάρχη με κάποιους άλλους σε κάποια έργα ανύπαρκτα. Αυτά τα θυμήθηκαν παραμονές εκλογών. Αυτό είναι ντροπή και λάθος. Ο κόσμος έχει αντιληφθεί την ζημιά που έχει πάθει όλη αυτή την 9ετία και νομίζω ότι η σημερινή περιφερειακή αρχή θα πάει σπίτι της».